Conferințe

O conferință este o modalitate excelentă pentru oameni cu interese comune de a se întâlni și a face schimb de idei și de experiență. Planificarea unui eveniment de o asemenea anvergură necesită mult timp și perspicacitate. Organizarea prealabilă este o sarcină solicitantă și din acest motiv ai nevoie de o abordare profesională.

Dacă tu ești organizatorul și cauți o sală potrivită pentru desfășurarea unei conferințe – ai găsit localul potrivit! Restaurantul La Bădiș dispune de săli izolate fonic pentru a-ți oferi liniște, fourchette organizat și aranjarea spațiului cu toată tehnica necesară – detalii ce vor asigura buna desfășurare a conferinței.

Pe lângă un spațiu dedicat sesiunii și networking-ului, ai nevoie de gustări și băuturi pentru pauzele de masă. Pentru a te debarasa de griji, noi îți spunem că administrația localului nostru se va ocupa și de amenajare. Restaurantul La Bădiș oferă participanților mai mult decât o locație, ci, mai degrabă, o evadare revigorantă într-un mediu propice studiului și interacțiunii.

De ce să organizați conferințele în restaurantul La Bădiș?

Sala de conferințe

Dotată cu tehnica necesară

Fourchette

Pauza de masă este mult mai plăcută

Spațiu pentru networking

Crearea relațiilor pe termen lung

Zona verde

Combină călătoriile de afaceri cu agrementul

Administrația

Aliatul perfect în organizarea unui eveniment impecabil

Ai nevoie de mai multe detalii? Sună la 068 622 622 sau