Cumătrii

Este prima sărbătoare a micuțului tău și îți dorești tot ce e mai bun pentru el, nu-i așa?

Să organizezi un eveniment memorabil este o provocare, mai ales când ești mult prea preocupat cu pruncul tău. Restaurantul La Bădiș este aliatul perfect pentru organizarea unei cumătrii perfecte. Noi ne ocupăm de toate detaliile importante. Ne-am obișnuit să lucrăm cot la cot cu părinții care organizează o sărbătoare pentru noul membru al familiei. Avem tot de ce este nevoie pentru o festivitate de zile mari.

Avem grijă ca invitații să se delecteze cu cele mai selecte bucate tradiționale. Avem grijă să oferim spațiu și decor rustic în sălile de cumătrii. Acestea sunt de diferite dimensiuni, pentru gusturi și cerințe individuale. Atmosfera, bucătăria, experiența administrației și frumusețea naturii – toate fac din restaurant un local pentru cumătrii organizate bine.

Știm că cel mai neînsemnat detaliu contează, iar tu vrei ca să fie totul impecabil. Din acest motiv administrația restaurantului nostru este receptivă la necesitățile tale și este flexibilă. Suntem dispuși să analizăm toate cerințele. Mai mult decât atât, o să venim cu recomandări și sfaturi pentru o cumătrie perfectă.

De ce să organizați cumătria în restaurantul La Bădiș?

Sala de cumătrii

Tu alegi grandoarea evenimentului

Bucate tradiționale

Meniu select pentru invitați

Spațiu de recreere

Oferă un plus de valoare comunicării

Personal amabil

Pentru o petrecere reușită și satisfacția invitaților

Decor perfect

Nu te limităm în alegerea elementelor de decor

Ai nevoie de mai multe detalii? Sună la 068 622 622 sau