Servicii

Ne bucurăm de fiecare dată să fim implicați în organizarea unui eveniment din viața oaspeților noștri: nunți, cumătrii, zile de naștere sau conferințe și întâlniri de afaceri.

Nunți

Când este vorba de nunta ta, vrei ca totul să fie perfect. Știi cât de importantă e alegerea potrivită a sălii de nuntă și a bucatelor, totodată, ai nevoie și de o priveliște deosebită pentru pozele din această zi memorabilă. Noi îți vom fi alături cu sfaturi utile și recomandări pentru a pune la punct și cele mai mici detalii.

Conferințe

Evenimentele business organizate în afara Chișinăului au un farmec deosebit. Participanții se vor putea bucura de liniște absolută, concentrație maximală și o atmosferă calmă. Noi îți punem la dispoziție toate cele necesare pentru succesul evenimentului pe care dorești să-l găzduim.

Cumătrii

Vei memora pentru totdeauna sărbătoarea unică, dacă alegi La Bădiș ca restaurant pentru cumătrie. Avem suficient spațiu pentru un eveniment de neuitat, în compania oamenilor dragi. Poți alege o petrecere somptuoasă sau o întâlnire de suflet, doar cu membrii familiei – sălile pe care ți le punem la dispoziție sunt perfecte.

Întâlniri de afaceri

Alegerea locației pentru o  întâlnire importantă este crucială în afaceri. Locul potrivit asigură faptul că toate părțile se simt confortabil și întâlnirea își atinge obiectivele.  Înainte să organizezi o cină de afaceri La Bădiș, vei discuta cu administratorul pentru a-ți asigura confortul și un meniu potrivit.

Zile de naștere

Departe de îmbulzeala orașului, în mijlocul naturii – o zi de naștere în restaurantul La Bădiș este soluția pentru cei care-și doresc o sărbătoare deosebită. Dacă vrei să ai o zi de naștere altfel, poți alege un foișor, bucurându-te din plin de libertate și aer curat. Sau poți opta pentru una dintre sălile din interior.

Team Building

Pentru a dobândi maximum absolut pe partea de rezultate, ai nevoie de un spațiu outdoor, mese, scaune, materiale necesare, mâncare și atmosferă potrivită. Un team building de nota 10 poate fi organizat împreună cu administrația restaurantului La Bădiș.