Despre noi

Restaurantul La Bădiș are o istorie lungă și tumultoasă, de peste 20 de ani. Totul a început simplu, de la tradiționalele plăcinte moldovenești. Coapte cu dragoste, numai din ingrediente naturale și după rețete autentice, acestea au atras vizitatorii și ne-au motivat să creștem. Astfel, ne-am transformat, pas cu pas, într-un restaurant unde oaspeții puteau sta mai mult, savurând un meniu mai variat. Specificul tradițional moldovenesc trece ca un fir roșu prin istoria dezvoltării La Bădiș, de la bucatele delicioase, cu arome bine păstrate, la decorul sălilor, la muzica de suflet, până la împrejurimile verzi ale restaurantului.

Ne bucurăm că nu ne-a oprit nimeni și nimic, iar noi, cu pași mici și siguri, am crezut în proiectul inițial, pe care l-am îmbunătățit în timp. Credem în tradiții și ne dorim ca străinii care vin la noi în țară să poată descoperi specificul bucatelor moldovenești și ospitalitatea noastră. Suntem un popor cu un tezaur cultural deosebit, iar restaurantul La Bădiș scoate în evidență tradițiile gustoase și farmecul motivelor naționale. Decorul sălilor creează acea atmosferă rustică a caselor răzeșilor, iar natura din imediata apropiere a restaurantului oferă calmul și liniștea unui peisaj pitoresc unic, ce poate fi găsit doar în Moldova.

Ne mândrim cu oamenii noștri, oamenii ce reprezintă sufletul restaurantului La Bădiș.
Dedicația, pasiunea și atenția sunt calitățile pe care noi le căutăm în fiecare membru: fie că este vorba de administrație, de bucătari sau de ospătari. Deservirea impecabilă și voia bună creează acea atmosferă ospitalieră, caldă, care îți va fi pe plac.

După 20 de ani de continuă dezvoltare, avem un restaurant perfect atât pentru o masă în familie, cât și pentru o serie de evenimente: nunți, cumătrii, zile de naștere, întâlniri de afaceri, team building-uri sau conferințe.

Vizita ta la noi nu va mai fi o simplă ieșire la restaurant, ci o frumoasă oportunitate de a te refugia într-un colț de rai, o evadare în alte timpuri și o excursie captivantă în istoria națiunii noastre.

Restaurantul La Bădiș te așteaptă să-ți petreci timpul în armonie cu natura, tradiția, decorul autentic - toate însoțite de bucatele tradiționale moldovenești.